Andullatie

Andullatie wordt toegepast via de ANDUMEDIC® 3, een gecertificeerd medisch toestel met ingebouwde trillingsmotoren en infraroodelementen. De ANDUMEDIC® 3  werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met wetenschappers, universiteitsklinieken en artsen.
Al meer dan 10 jaar wordt de ANDUMEDIC® door tal van mensen thuis zelfstandig gebruikt voor pijnverlichting, recuperatie en wellness. Dit medisch product is uniek en combineert de positieve werking van mechanische vibraties en infraroodwarmte.
Idealiter heeft u een andullatie-toestel bij u thuis. Kinepunt-Noord biedt de mogelijkheid om andullatie meerdere malen te testen en u zo te begeleiden in de aanschaf van het toestel.

U kan ook indien gewenst gebruik maken van onze abonnementsformule indien u geen toestel kan aanschaffen.

Heeft u een toestel aangeschaft en wenst u begeleiding? Wij helpen u graag verder.

Meer info over andullatie op hhp.be .
Simon Mignolet
VUB
Kristel Heyman
Simon Mignolet is doelman bij Liverpool Football Club en de nationale
ploeg van België. Hij begon zijn carrière bij STVV. Vervolgens werd hij
voor drie jaar getransfereerd naar Sunderland om ten slotte bij
Liverpool te gaan spelen. Inmiddels is hij hier reeds twee jaar.
De VUB verricht wetenschappelijk onderzoek naar Andullatie .
Tweemaal sloeg het noodlot toe bij Kristel.  In 1991 viel ze van de trap en brak haar rug. Later werd ze bij een ongeval met haar fiets door de lucht gezwierd en landde als een steen op de grond: whiplash, knie totaal kapot.

Ze heeft tot op heden veel last van pijn, stress, vermoeidheid. Bovendien lijdt ze aan een ernstige vorm van slaapapneu waarvoor ze in behandeling is.

“Die matras... waaauw! Dat is iets wat mij helpt als ik pijn, stress of vermoeidheid heb. Het brengt me tot rust. Na afloop is het alsof ik op wolkjes loop”. Dankzij haar betere levenskwaliteit kan Kristel opnieuw doen wat ze graag doet.